Kymendö Service

Kymendö Service

Vi som driver Kymendöservice sedan år 1978 heter Bo och Eva Wahlström.   Du hittar oss på Kymendö intill Jungfrufjärden i Stockholms södra skärgård. Närmaste fastland är Dalarö, som finns ca 40 km från Stockholm.

Vår huvudanläggning är belägen i Kymendösund intill Waxholmsbolagets brygga. Du måste således ha båt för att ta dig hit till oss på Kymendö. Kontakta oss gärna så hjälper vi till. Och läs mer under Hitta hit.

Här har vi mycket att erbjuda dig som gäst. Intill vattnet i en genuin skärgårdsmiljö ligger krogen  Carlssons bakficka, Krog & Bar, med Cafe´. Här kan du njuta av solen hela dagen och även skåda dess nedgång !!Även om ni sitter ute eller inne i vår varmbonade glaspaviljong Kymendöpaviljongen så har alla sjöutsikt !!!!

Till oss kommer man för att äta mat & dryck i inspirerande miljö i Strindbergs anda! Varför inte ta med goda vänner på en bit mat & dryck och njuta av den vackra skärgården. Vi  arrangerar även konferensen,  gruppresa med lunch.

På Bensinstationen kan du tanka din båt och här hittar du gasolen, båt- eller  fisketillbehören, oljeprodukterna mm. Kom gärna in i vår fina Livsmedelsbutiken ca 50 meter från sjön och njut av den inspirerande interiören, här kan du  fylla på ditt matförråd.Vi har en fin lekpark för de minsta där de kan leka av sig under tiden som du handlar eller efter ni har ätit eran mat.

Vi är med i föreningen Skärgårdshandlarna>>>

Adress

  • Koordinater: 59.11135, 18.50003
  • Adress: Kymmendö, 137 70 Dalarö
  • Område: Kymmendö

Kontakt

  • Telefon: +46 8-501 542 65
  • Email: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.