Lidö Värdshus

Lidö Värdshus

Värdshuset ligger i på Lidö som är ett naturreservat mitt i Roslagen som förenar de bästa delarna av skärgården. Här finns en gästhamn med 50 båtplatser, en självförsörjande bondgård, ett värdshus och ett vandrarhem.

På Lidö bor ni i en härlig miljö med närhet till havet. Ni kan paddla kajak, bada, sola, ta promenader i skogen eller bara äta och dricka gott. Här finns även bastu och badtunnor. Under högsommaren är Lidö Värdshus en plats för semesterfirare, bröllopsgäster och matgäster.

God mat och bra service ligger oss varmt om hjärtat och vi vill att varje måltid ska vara en upplevelse. Maten som serveras på uteserveringen inspireras av skärgården och klassiska svenska smaker. I gästhamnen finns ett café och minilivs. På våren och hösten är Lidö en plats för bröllop, fester och konferenser i en avkopplande miljö.

Pensionatet har 17 rum med totalt 34 bäddar. Vandrarhemmet har enklare standard och erbjuder 22 bäddar fördelat på sex rum. Det finns även fyra stugor som alla rymmer fyra bäddar.

Adress

  • Adress: Lidö Värdshus, 760 15 Gräddö
  • Område: Gräddö

Kontakt

  • Telefon: 0176-404 99
  • Email: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.